Urządzenia i Akcesoria
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 porties
Składniki
-
uien in vieren gesneden200 g
-
olijfolie20 g
-
zoete aardappel in blokjes (3 cm)300 g
-
pastinaak in stukken (3 cm)100 g
-
raap in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water750 g
-
Dijon mosterd15 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
korianderzaad1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm2 takjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)10 g
-
gemengde granen (bulgur of quinoa)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
291.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1176 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Thaise rode curry
1 Std.
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Rode bietensap
10 Min