Raviolis con salsa de anchoas

Raviolis con salsa de anchoas

4.0 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de aceite de oliva
  • agua para cocer la pasta
  • 5 dientes de ajo
  • 3 latas de anchoas en aceite de 45-50 g c/u, (reserve 4 anchoas para decorar)
  • 10 g de maicena
  • 500 g de nata (18% materia grasa)
  • 500 - 550 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
  • 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 raciones

Sód 5081.8 mg
Białko 62.8 g
Kalorie 8715.6 kJ / 2085.1 kcal
Tłuszcz 161.3 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 80.7 g
Węglowodany 95.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...