Raviolis con salsa de anchoas
TM6

Raviolis con salsa de anchoas

4.0 (21 ocen)

Składniki

  • 30 g de aceite de oliva
  • agua para cocer la pasta
  • 5 dientes de ajo
  • 3 latas de anchoas en aceite de 45-50 g c/u, (reserve 4 anchoas para decorar)
  • 10 g de maicena
  • 500 g de nata (18% materia grasa)
  • 500 - 550 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
  • 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Wartości odżywcze
na 4 raciones
Kalorie
8715.6 kJ / 2085.1 kcal
Białko
62.8 g
Węglowodany
95.5 g
Tłuszcz
161.3 g
Tłuszcz nasycony
80.7 g
Błonnik
10.2 g
Sód
5081.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy