Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva
- agua para cocer la pasta
- 5 dientes de ajo
- 3 latas de anchoas en aceite de 45-50 g c/u, (reserve 4 anchoas para decorar)
- 10 g de maicena
- 500 g de nata (18% materia grasa)
- 500 - 550 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8715.6 kJ / 2085.1 kcal
- Białko
- 62.8 g
- Węglowodany
- 95.5 g
- Tłuszcz
- 161.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 80.7 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 5081.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30min
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1h
Boloñesa de avellanas
35 min
Patatas duquesa con verduras
1h 15min
Arroz con coquinas de Huelva
1h 30min
Pescado blanco dorado con salsa de limón
30min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1h 30min
Baguette con ternera y salsa de hierbas
40 min
Pastel de patata y champiñón
1 godz. 20 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Arroz con setas y anchoas
1h
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55min