Habas en salsa de tomate con chalotas caramelizadas

Habas en salsa de tomate con chalotas caramelizadas

3.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 raciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 10 g de mantequilla
  • 350 g de chalotas en mitades a lo largo
  • 150 g de vino blanco
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 1 pimienta de Cayena seca entera
  • 800 g de habas frescas
  • 550 - 600 g de tomate frito
  • hojas de perejil fresco para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 266.1 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 519 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...