Fajitas de salchichas con cebollas y pimientos salteados

Fajitas de salchichas con cebollas y pimientos salteados

4.2 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 unidades

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de pimiento rojo en tiras de 1x5-6 cm
  • 250 g de salchichas blancas frescas sin la piel (desmenuzadas)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 2 cucharadas de condimento mexicano para fajitas y tacos
  • 4 tortillas de trigo integrales
  • 100 g de espinacas baby frescas
  • 2 cucharadas perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 0.7 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 2079.3 kJ / 495.8 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 47.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...