Urządzenia i Akcesoria
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 słoik
Składniki
-
200 g skórek z jabłek (obierek)
-
2 laski cynamonu przełamane na pół
-
10 - 12 goździków
-
2 gwiazdki anyżu (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564.8 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Czekoladowe jajka z migdałami
3 godz. 15 min
Chrupiąca posypka z chili (Chilli crunch) (TM6, TM7)
25 min
Placki z tartych ziemniaków (TM6, TM7)
45 min
Chrust z ziemniaków (TM5)
25 min
Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy
96 godz. 20 min
Ziołowa przyprawa do chleba
5 min
Obieranie imbiru (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Orzechy laskowe w karmelu
1 godz. 30 min
Śliwki w czekoladzie
2 godz. 30 min
Chałwa sezamowa
1 godz. 20 min
Chleb bezglutenowy na zakwasie owsiano-ryżowym
18 godz. 20 min