Urządzenia i Akcesoria
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 słoik
Składniki
-
200 g skórek z jabłek (obierek)
-
2 laski cynamonu przełamane na pół
-
10 - 12 goździków
-
2 gwiazdki anyżu (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564.8 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fantazje drożdżowe
45 min
Makaron z cukinii z sosem mango-limonka
20 min
Ciasto wiosenna stokrotka
50 min
Chałwa sezamowa
1 godz. 20 min
Ocet jabłkowy z porzeczkami
1 godz. 30 min
Przyprawa do potraw z dyni
5 min
Dżem morelowy z imbirem (z mieszanką żelującą 3:1)
1 godz.
Obieranie migdałów (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Cukier waniliowy
72 godz.
Przyprawa do piernika
5 min
Marcepanowe kulki z orzechami włoskimi w karmelu
45 min
Cantucci czekoladowe z pistacjami
2 godz.