Urządzenia i Akcesoria
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 słoik
Składniki
-
200 g skórek z jabłek (obierek)
-
2 laski cynamonu przełamane na pół
-
10 - 12 goździków
-
2 gwiazdki anyżu (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564.8 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wegańskie lody bananowe z 3 składników
5 min
Wiedeńskie czekoladki
50 min
Kawa mielona piernikowa
10 min
Napój migdałowy z daktylami
1 godz. 20 min
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 godz. 30 min
Krem z kasztanów jadalnych
15 min
Ciastka z kremem orzechowym
1 godz. 20 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 min
Piernik z Varomy
1 godz. 40 min
Shoty na odporność
15 min
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 min