Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
lub 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 435.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
13h
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45 min
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Mousse van tonijn
10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Steak tartaar
30 min