Urządzenia i Akcesoria
Avocadotartaar met ei en zalm
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 godz.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Tandoori kip wraps
50 min
Venkelsapje
10 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min