Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porties
- Kalorie
- 2569 kJ / 614 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 101 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Perzik Bellini
5 dk
Komkommersalade met dille
10 dk
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 dk
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15 min
Rode bietensap
10 dk