Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Broccoliterrines
- 500 g water
- 400 g broccoliroosjes
- boter om in te vetten
- 4 eieren
- 150 g room, min. 30% vet
- 1 - 1 ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Chowder van kip en maïs
- 2 teentjes knoflook
-
140
g uien, gehalveerd
lub 140 g sjalotten, gehalveerd - 60 g boter, in stukken
- 280 - 320 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 350 - 400 g kippenborsten, ontveld en ontbeend, in stukken (3 cm)
- 900 g water
-
2
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
lub 2 blokjes kippenbouillon (elk voor 0,5 l) - 1 verse groene chilipeper (b.v. jalapeño), zonder zaadlijsten, fijngehakt (opcjonalnie)
-
200 - 300
g room
lub 200 - 300 g zure room - ½ tl zout
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 2 el verse koriander, enkel de blaadjes, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1537 kJ / 367 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Citroenkoekjes
Brak ocen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Runderpastei met bier
1h 40 min
Pâté in korst
10 Std.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Borscht
50 Min