Urządzenia i Akcesoria
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
574.2 kJ /
137.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mochi's met sesamvulling
50 min
Spek en fontina gerolde pizza
Brak ocen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Groentensaus voor pasta
40 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Aspergesoep met citroen
55 min
Curryworst en linzen
1 godz.
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Chili non Carne
1 godz.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min