Wersje kompatybilne
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Runderpastei met bier
1h 40min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Couscous met lam en groenten
50 min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Kip met warme aardappelsalade
55min