Wersje kompatybilne
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Familie kip galette
1h 55min
Geraspte wortelsalade
10 dk
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40 min
Cashew- en kokosmelk
10 dk
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min