Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
-
3
c. à soupe de beurre de cacao
lub 20 g de beurre - 50 g de vermicelles à gâteau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 830.9 kJ / 198.1 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 37.8 g
- Sód
- 5.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Barquettes à la fraise
35min
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Décors en pâte d'amande
35min
Etoiles amandes et caramel
1 Std. 15 Min
Sapin de biscuits
50min
Petits tigrés au chocolat
1 Std.
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Eclair à la Passion
3 Std. 20 Min
Mystère au chocolat
8 Std. 30 Min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h