Parfait glacé au chocolat

Parfait glacé au chocolat

4.0 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
6 part

Składniki

La veille
  • de chocolat noir en morceaux
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
    400 g
  • d'eau
    2 c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    3
  • gouttes d'extrait naturel d'amande amère
    quelques
  • de mascarpone très froid
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 490 kcal / 2050 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...