Urządzenia i Akcesoria
Jambalaya
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1179.4 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Pork with black bean sauce
30 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Layered lamb curry
1 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Curry laksa
45 min