
Urządzenia i Akcesoria
Whole fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)1
-
Roma tomatoes cut into quarters1000 g
-
garlic cloves8
-
fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds4 - 6
-
fresh coriander stems only; leaves reserved to garnish1 bunch
-
fresh curry leaves20
-
onion cut into halves1
-
vegetable oil80 g
-
black mustard seeds (see Tips)1 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
Kashmiri chilli powder (see Tips)3 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
sea salt3 tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
-
sugar1 tsp
-
cooked rice to serve465 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
527.2 kcal /
2205.9 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
63.8 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1476 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Potato Peratal
40 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Chicken Rendang
45 min