Whole fish curry

Whole fish curry

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)
    1
  • Roma tomatoes cut into quarters
    1000 g
  • garlic cloves
    8
  • fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds
    4 - 6
  • fresh coriander stems only; leaves reserved to garnish
    1 bunch
  • fresh curry leaves
    20
  • onion cut into halves
    1
  • vegetable oil
    80 g
  • black mustard seeds (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • Baba's fish curry powder (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • Kashmiri chilli powder (see Tips)
    3 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • sea salt
    3 tsp
  • tamarind paste (see Tips)
    3 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • cooked rice to serve
    465 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 527.2 kcal / 2205.9 kJ
Białko 17.6 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 63.8 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 1476 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...