Urządzenia i Akcesoria
Whole fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)1
-
Roma tomatoes cut into quarters1000 g
-
garlic cloves8
-
fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds4 - 6
-
fresh coriander stems only; leaves reserved to garnish1 bunch
-
fresh curry leaves20
-
onion cut into halves1
-
vegetable oil80 g
-
black mustard seeds (see Tips)1 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
Kashmiri chilli powder (see Tips)3 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
sea salt3 tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
-
sugar1 tsp
-
cooked rice to serve465 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1476 mg
Białko
17.6 g
Kalorie
2205.9 kJ /
527.2 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min