Urządzenia i Akcesoria
Whole fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)1
-
Roma tomatoes cut into quarters1000 g
-
garlic cloves8
-
fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds4 - 6
-
fresh coriander stems only; leaves reserved to garnish1 bunch
-
fresh curry leaves20
-
onion cut into halves1
-
vegetable oil80 g
-
black mustard seeds (see Tips)1 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
Kashmiri chilli powder (see Tips)3 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
sea salt3 tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
-
sugar1 tsp
-
cooked rice to serve465 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1476 mg
Białko
17.6 g
Kalorie
2205.9 kJ /
527.2 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min