
Urządzenia i Akcesoria
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
bird's eye chillies (cili padi), deseeded12
-
garlic cloves4
-
shallots50 g
-
fresh turmeric30 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh coconut milk200 g
-
water200 g
-
salt1 tsp
-
chicken with skin and bones, cut in pieces (5 cm)800 g
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
baby potatoes cut in quarters300 g
-
fresh basil leaves50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
763 mg
Białko
48 g
Kalorie
2119 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Tom Yum Goong
30 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Chicken Rendang
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min