
Urządzenia i Akcesoria
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
shallots30 g
-
yellow onion100 g
-
cumin seeds1 tsp
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh lemongrass white parts only2 stalks
-
cooking oil80 g
-
water500 g
-
carrot cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)50 g
-
jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)100 g
-
salt2 tsp
-
fresh coconut milk500 g
-
long beans cut in 4 cm length100 g
-
glass noodles soaked to soften and drained50 g
-
dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften100 g
-
tempeh100 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
ground turmeric1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
654 kcal /
2736 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
1210 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nasi Lemak
45 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Chicken Rendang
45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min