Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)

Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    30 g
  • yellow onion
    100 g
  • cumin seeds
    1 tsp
  • dried shrimp soaked to soften
    50 g
  • fresh lemongrass white parts only
    2 stalks
  • cooking oil
    80 g
  • water
    500 g
  • carrot cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
    50 g
  • jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
    100 g
  • salt
    2 tsp
  • fresh coconut milk
    500 g
  • long beans cut in 4 cm length
    100 g
  • glass noodles soaked to soften and drained
    50 g
  • dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften
    100 g
  • tempeh
    100 g
  • firm tofu cut in cubes (2 cm)
    200 g
  • fresh red chillies cut in slices
    2
  • fresh green chillies cut in slices
    2
  • dried tamarind piece (asam keping)
    1
  • ground turmeric
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 654 kcal / 2736 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 28 g
Sód 1210 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...