Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
TM6 TM5

Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)

4.4 (18 ocen)

Składniki

  • 20 g garlic cloves
  • 30 g shallots
  • 100 g yellow onion
  • 1 tsp cumin seeds
  • 50 g dried shrimp, soaked to soften
  • 2 stalks fresh lemongrass, white parts only
  • 80 g cooking oil
  • 500 g water
  • 50 g carrot, cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
  • 100 g jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
  • 2 tsp salt
  • 500 g fresh coconut milk
  • 100 g long beans, cut in 4 cm length
  • 50 g glass noodles, soaked to soften and drained
  • 100 g dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften
  • 100 g tempeh
  • 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
  • 2 fresh red chillies, cut in slices
  • 2 fresh green chillies, cut in slices
  • 1 dried tamarind piece (asam keping)
  • 1 tsp ground turmeric

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2736 kJ / 654 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
54 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Błonnik
5 g
Sód
1210 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy