
Urządzenia i Akcesoria
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
medium-sized prawns whiskers removed, cleaned and deveined, patted dry with paper towel500 g
-
cooking oil100 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves4
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
water50 g
-
palm sugar (gula Melaka)20 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
tamarind extract10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
452 kcal /
1889 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
1344 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Masala Squid
25min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Tom Yum Goong
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min