Urządzenia i Akcesoria
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
medium-sized prawns whiskers removed, cleaned and deveined, patted dry with paper towel500 g
-
cooking oil100 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves4
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
water50 g
-
palm sugar (gula Melaka)20 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
tamarind extract10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1344 mg
Białko
24 g
Kalorie
1889 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Masala Squid
25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Tom Yum Goong
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min