
Urządzenia i Akcesoria
Ghee Roasted Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, with skin and bone cut in pieces (4 cm x 4 cm)500 g
-
dried chillies5
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
fennel seeds1 tsp
-
garlic cloves5
-
fresh ginger sliced15 g
-
tamarind paste seedless2 tsp
-
water5 tbsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
yoghurt3 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
onion cut in quarter1
-
ghee60 g
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
jaggery sugar2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470 kcal /
1965 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
218 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Ghee Rice
1 godz. 15 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min