
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 kromek
Składniki
-
ziaren kukurydzy, suszonych do popcornu170 g
-
kaszy gryczanej, niepalonej65 g
-
komosy ryżowej (quinoa)80 g
-
nasion chia40 g
-
drożdży świeżych pokruszonych10 g
-
sody oczyszczonej1 łyżeczka
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
oliwy z oliwek30 g
-
miodu25 g
-
wody letniej250 g
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
117.4 kcal /
491 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowy chleb kukurydziany
1 godz. 20 min
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 godz. 30 min
Chleb gryczany
1 godz. 35 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 godz.
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min