
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
22 kromki
Składniki
-
kaszy gryczanej, niepalonej120 g
-
tapioki, drobnej100 g
-
mąki kukurydzianej300 g
-
wody letniej470 g
-
świeżych drożdży pokruszonych40 g
-
soli1 ½ - 2 łyżeczki
-
oleju rzepakowego50 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego2 łyżeczki
-
ziaren sezamu, białego50 g
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
119.4 kcal /
500 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
266.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Przepisów
Polska
Polska