DOMOWA PIEKARNIA IV

11 Przepisy/-ów

Pieczywo w wersji klasycznej i bezglutenowej. Pieczone na drożdżach lub zakwasie. Twoja kuchnia zamieni się w domową piekarnię dzięki urządzeniu Thermomix®!

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

2.9

2godz. 30min

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

3.7

1godz. 30min

Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej

Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej

3.0

2godz. 30min

Bułki śniadaniowe

Bułki śniadaniowe

4.8

1godz. 40min

Domowe bułki do hot dogów

Domowe bułki do hot dogów

4.9

2godz. 15min

Tradycyjne bagietki

Tradycyjne bagietki

4.7

2godz. 30min

Chlebek do odrywania z serem

Chlebek do odrywania z serem

4.3

1godz. 50min

Małpi chlebek

Małpi chlebek

4.8

3godz.

Mleczny chleb Tangzhong

Mleczny chleb Tangzhong

4.9

2godz. 45min

Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)

Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)

4.9

4godz. 35min

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

4.8

16godz. 30min