Pieczywo w wersji klasycznej i bezglutenowej. Pieczone na drożdżach lub zakwasie. Twoja kuchnia zamieni się w domową piekarnię dzięki urządzeniu Thermomix®!
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej
2 godz. 30 min
Bułki śniadaniowe
1 godz. 40 min
Domowe bułki do hot dogów
2 godz. 15 min
Tradycyjne bagietki
2 godz. 30 min
Chlebek do odrywania z serem
1 godz. 50 min
Małpi chlebek
3 godz.
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2 godz. 45 min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16 godz. 30 min