DOMOWA PIEKARNIA IV

11 Przepisów

Pieczywo w wersji klasycznej i bezglutenowej. Pieczone na drożdżach lub zakwasie. Twoja kuchnia zamieni się w domową piekarnię dzięki urządzeniu Thermomix®!

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

3.3

2 godz. 30 min

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

3.4

1 godz. 30 min

Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej

Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej

3.3

2 godz. 30 min

Bułki śniadaniowe

Bułki śniadaniowe

4.8

1 godz. 40 min

Domowe bułki do hot dogów

Domowe bułki do hot dogów

4.9

2 godz. 15 min

Tradycyjne bagietki

Tradycyjne bagietki

4.5

2 godz. 30 min

Chlebek do odrywania z serem

Chlebek do odrywania z serem

4.2

1 godz. 50 min

Małpi chlebek

Małpi chlebek

4.5

3 godz.

Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

4.7

2 godz. 45 min

Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)

Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)

4.8

4 godz. 35 min

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

4.9

16 godz. 30 min