
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 brin de persil plat frais
- 250 g de chair de crabe frais
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 tranches de pain de mie blanc coupées en morceaux
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de farine de blé
- 1 œuf battu
- 100 g de chapelure
- 20 g d'huile d'olive pour la cuisson
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 381 kcal / 1606 kJ
- Białko
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Węglowodany
- 47 g
- Błonnik
- 3 g