Epaule de veau à la normande

Epaule de veau à la normande

4.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    450 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • bouquet garni
    1
  • de pommes de terre détaillées en dés
    450 g
  • d'épaule de veau
    400 - 500 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • pommes Golden évidées, coupées en deux, mais non épluchées
    3
  • d'échalotes coupées en deux
    35 g
  • de beurre
    50 g
  • de calvados
    25 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de crème fraîche
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 492 kcal / 2066 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...