Sauté de porc aigre-doux

Sauté de porc aigre-doux

3.2 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 1700 g d'eau
  • 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 10 g de gingembre frais
  • 1 piment frais épépiné
    1 piment rouge, épépiné
  • 15 g d'huile d'olive
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
  • 1 c. à soupe de miel
  • 60 g de vinaigre de vin
  • 100 g de vin doux
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g d'abricots secs dénoyautés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24.8 g
Kalorie 2055 kJ / 492 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...