Sauté de porc aigre-doux

Sauté de porc aigre-doux

3.3 57 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'eau
    1700 g
  • de nouilles chinoises sèches aux œufs
    250 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • piment frais épépiné
    1
    1 piment rouge, épépiné
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
    600 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de vinaigre de vin
    60 g
  • de vin doux
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'abricots secs dénoyautés
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 492 kcal / 2055 kJ
Białko 24.8 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 44.8 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...