Colombo de porc

Colombo de porc

3.9 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    5
  • cives coupées en tronçons
    7
  • d'huile d'olive
    25 g
  • d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
    800 g
  • de rouelle de porc coupée en morceaux (3 cm)
    400 g
  • le jus de 3 citrons verts
  • de thym frais
    1 branche
  • de persil frais
    2 brins
  • d'épices à colombo
    2 c. à soupe
  • de massalé
    1 c. à soupe
  • d'eau
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café rase
  • d'aubergine coupée en morceaux (3 cm)
    200 g
  • piment antillais frais
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479 kcal / 2005 kJ
Białko 47.2 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...