Aumônières de petits légumes

Aumônières de petits légumes

4.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de carottes nouvelles coupées en tronçons
    200 g
  • de navet de printemps coupé en deux
    100 g
  • d'oignon nouveau
    50 g
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de petits pois frais écossés
    200 g
    200 g de petits pois surgelés
  • de beurre doux
    30 g
  • feuilles de brick
    8
  • de ciboulette fraîche et un récipient d'eau froide
    6 brins
  • de crème fraîche légère
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 172 kcal / 718 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...