Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki deli chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)2
-
fresh ginger cut into pieces20 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces500 g
Teriyaki sauce
-
fresh ginger15 g
-
garlic clove1
-
water250 g
-
mirin50 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
gluten free soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
gluten free cornflour3 tsp
-
sesame seeds toasted1 tbsp
-
nigella seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1498.9 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1072.6 kJ /
256.4 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Mini chicken kyivs
45 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Crispy sticky sesame chicken
45 min