Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki deli chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)2
-
fresh ginger cut into pieces20 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces500 g
Teriyaki sauce
-
fresh ginger15 g
-
garlic clove1
-
water250 g
-
mirin50 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
gluten free soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
gluten free cornflour3 tsp
-
sesame seeds toasted1 tbsp
-
nigella seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1498.9 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1072.6 kJ /
256.4 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
French onion pasta
45 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Chicken pizzaiola
50 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.