Urządzenia i Akcesoria
Bananas with coconut cinnamon sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Two Second Muesli
5 min
Honeycomb
1 h 30 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 h 30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 h 45 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Almond thins
25 min
Coconut milk
5 min
Gluten-Free Rolls
1 h 20 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Spiced almond eggnog
30 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min