Bananas with coconut cinnamon sauce
TM6

Bananas with coconut cinnamon sauce

4.3 (6 ocen)

Składniki

Cinnamon sugar

  • 40 g white sugar
  • 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)

Bananas with coconut cinnamon sauce

  • 1850 g water, plus extra to submerge bag
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
  • ½ tbsp virgin coconut oil, melted
  • 2 - 4 tsp rum (optional)
  • ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1010.3 kJ / 240.6 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
42.8 g
Tłuszcz
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
4.7 g
Sód
1.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy