Urządzenia i Akcesoria
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade, Chicken Skewers and Rice
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
garlic cloves3
-
soy sauce120 g
-
honey60 g
-
toasted sesame oil10 g
-
barbecue sauce40 g
-
ground black pepper½ pinch
-
chicken breast fillets, skinless cubed (2-3 cm)800 g
-
mixed peppers (approx. 400 g in total)3
-
button mushrooms200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice300 g
-
water1300 g
Asian Mushroom Soup
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves only6 - 8 sprigs
-
toasted sesame oil20 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
water600 g
-
coconut milk160 g
-
curry powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
rice vermicelli100 g
Sauce
-
cornflour2 Tbsp
-
water4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3832 mg
Białko
61 g
Kalorie
3250 kJ /
776 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min