Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley25 g
-
unsalted butter diced25 g
-
leeks cut in pieces (3 cm)125 g
-
garlic clove1
-
courgettes cut in pieces (3 cm)300 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)150 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
savoy cabbage stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)250 g
-
frozen green peas150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.9 g
Kalorie
548 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Watercress Soup
25 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min