Spring Vegetable Soup

Spring Vegetable Soup

4.3 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • fresh parsley
    25 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • leeks cut in pieces (3 cm)
    125 g
  • garlic clove
    1
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • celery stalks cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • liquid vegetable stock
    900 g
  • savoy cabbage stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
    250 g
  • frozen green peas
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.9 g
Kalorie 548 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...