Urządzenia i Akcesoria
Hearty Soya Bean Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
red peppers thinly sliced then cut in pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk thinly sliced70 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
water900 g
-
350 g frozen edamame beans, defrostedfresh edamame beans350 g
-
dried pasta (e.g. amori or macaroni)70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min