Urządzenia i Akcesoria
Hearty Soya Bean Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
red peppers thinly sliced then cut in pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk thinly sliced70 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
water900 g
-
350 g frozen edamame beans, defrostedfresh edamame beans350 g
-
dried pasta (e.g. amori or macaroni)70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Tofu stew
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Tofu stew
30 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Potato Curry
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min