Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g red peppers, thinly sliced then cut in pieces (3 cm)
- 70 g celery stalk, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 900 g water
-
350
g fresh edamame beans
lub 350 g frozen edamame beans, defrosted - 70 g dried pasta (e.g. amori or macaroni)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Chick Pea Curry
35min
Indian vegetable curry
50min
Tofu stew
30 min
Potato Curry
12h 50min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Steamed Tofu
30 min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Quinoa Broth
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h