Urządzenia i Akcesoria
Hearty Soya Bean Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
red peppers thinly sliced then cut in pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk thinly sliced70 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
water900 g
-
350 g frozen edamame beans, defrostedfresh edamame beans350 g
-
dried pasta (e.g. amori or macaroni)70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Almond Soup
45 min
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Mushroom Broth
30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min