Haricots verts à l'ail et au gingembre

Haricots verts à l'ail et au gingembre

4.7 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • oignon en botte émincé
    1
  • gousses d'ail
    3
  • de gingembre, frais coupé en lamelles
    10 g
  • d'huile neutre par exemple huile de tournesol
    20 g
  • de haricots verts, frais extrafins
    400 g
  • de sauce soja
    10 g
  • d'huile pimentée (opcjonalnie) faite maison, voir conseil (facultatif)
    2 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre
    1 c. à café bombée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 117 kcal / 491 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...