Haricots verts à l'ail et au gingembre

Haricots verts à l'ail et au gingembre

4.7 148 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon en botte émincé
  • 3 gousses d'ail
  • 10 g de gingembre, frais coupé en lamelles
  • 20 g d'huile neutre par exemple huile de tournesol
  • 400 g de haricots verts, frais extrafins
  • 10 g de sauce soja
  • 2 c. à café d'huile pimentée (opcjonalnie) faite maison, voir conseil (facultatif)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café bombée de sucre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 491 kJ / 117 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...