Sauce aux légumes pour les pâtes

Sauce aux légumes pour les pâtes

4.8 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de carottes en morceaux
    60 g
  • de courgettes en morceaux
    300 g
  • de champignons de Paris, frais en morceaux
    100 g
  • de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
    500 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir au goût
    ¼ c. à café
  • de basilic séché
    1 c. à café
  • de beurre
    1 c. à café
  • de basilic frais ciselées
    8 feuilles
  • de persil frais (opcjonalnie) uniquement les feuilles, haché
    1 - 2 c. à soupe
  • parmesan rapé (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 121 kcal / 506 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...