Rollo de bonito

Rollo de bonito

4.7 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

Rollo de bonito
  • 2 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 120 g de pimientos del piquillo (escurridos)
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1000 g de bonito fresco en trozos de 2-3 cm
  • 40 g de pan rallado
  • 2 huevos
  • 100 g de leche
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de tomate y pimientos
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 130 g de pimientos del piquillo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1043.5 mg
Białko 47.4 g
Kalorie 1978 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...