Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)

Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)

4.5 124 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
8 raciones

Składniki

  • de agua
    40 g
  • de champiñones frescos en cuartos
    300 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de chalotas en cuartos
    150 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de brandy
    20 g
  • solomillos de cerdo (aprox. 300-400 g c/u) salpimentados
    2
  • láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
    2
  • de foie mi-cuit de pato en trozos
    100 g
  • huevo batido para pintar
    1
  • de mermelada de frambuesas
    200 - 250 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 563.4 kcal / 2355 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 33.1 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 498.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...