Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)

Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)

4.6 127 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
8 raciones

Składniki

  • 40 g de agua
  • 300 g de champiñones frescos en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 150 g de chalotas en cuartos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 20 g de brandy
  • 2 solomillos de cerdo (aprox. 300-400 g c/u) salpimentados
  • 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
  • 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 1 huevo batido para pintar
  • 200 - 250 g de mermelada de frambuesas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 498.3 mg
Białko 25.3 g
Kalorie 2355 kJ / 563.4 kcal
Tłuszcz 33.1 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...