![Crema fría de turrón Crema fría de turrón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9911a6e503b27d775ed3d929d880e4b9/Derivates/33474fada23e69774dd5fc6b6b1c28ff9cc0de96.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de turrón de Jijona blando, en trozos
- 150 g de leche de almendras
- 150 g de queso cremoso
- 6 barquillos para decorar
- granos de granada para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 143.8 mg
Alternatywne przepisy
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Tarta esponjosa de limón
3h
Bizcochitos de limón
50min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Paté de sidra asturiana
5min
Tarta gijonesa
4h
Tarta cremosa de melocotón
3hod. 15min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Ensalada de frutas tropicales
Brak ocen
Panna cotta de café
4h 10min
Anacardos asados al curry
30min