Rindertatar mit Kapern und Aioli
TM6 TM5

Rindertatar mit Kapern und Aioli

4.0 (21 ocen)

Składniki

  • 30 g rote Zwiebel, halbiert
  • 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
  • 1 Knoblauchzehe
  • 5 g glatte Petersilie, abgezupft
  • 15 g Senf
  • 1 TL Salz
  • ¾ TL Pfeffer
  • 1 Prise Chiliflocken
  • 2 Eigelb
  • 200 g Rinderfilet, in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
  • 30 g Olivenöl
  • 4 TL Kapern, abgetropft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1665 kJ / 398 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
2.8 g
Sód
1389 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy