![Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ff05e8f8be4ea3ce1d7bdaada9dba6f/Derivates/06aacc6e90d166615a0f5aeb75c81cf49689e650.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1906 kJ / 455 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1125 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20min
Rib Eye mit Béarnaise
1klst 50 min
Sauce Béarnaise
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30 min
Garnelencocktail
30 Min
Ochsenbäckchen
5hod.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Sauce Tatare
15min