Pains du Sud en 2 façons

Pains du Sud en 2 façons

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

La farce
  • de sardines à l'huile
    100 g
  • d'olives vertes dénoyautées
    20 g
  • d'amandes effilées
    20 g
  • de jus de citron
    20 g
La pâte à pain
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de farine type 65 et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • d'eau
    300 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • d'olives noires coupées en morceaux
    50 g
  • de courgette coupée en brunoise
    25 g
  • de poivron rouge coupé en brunoise
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521.2 kcal / 2182.7 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 59.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 867.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...