Anchois marinés au citron

Anchois marinés au citron

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 20 anchois frais
  • vinaigre de vin blanc quelques gouttes
  • 1 bouquet de basilic frais équeuté
  • 1 citron jaune
  • piment séché en flocons à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 185 kcal / 773 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...