Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 anchois frais
- vinaigre de vin blanc, quelques gouttes
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 1 citron jaune
-
piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
lub 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® - 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 773 kJ / 185 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait coco pamplemousse ananas
10 min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50min
Sucre au thym
10 min
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10 min
Beurre de coriandre
12h 30min
Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé
35 Min
Pizza aux fruits de mer
2h
Granité fraise-coquelicot
3h
Marmelade aux 3 agrumes
6h
Confiture mangue-carotte
45min
Sauce aillée à la menthe
20 min
Sauce napolitaine
1h