![Légumes secs moulus Légumes secs moulus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d49207b-bcde-40b6-a1a3-4a90ab81def6/Derivates/4ecab124-f63e-461b-a6d5-183c0595bc0c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de légumineuses (pois chiches, lentilles ou haricots secs...)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1306 kJ / 312 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Épices moulues
5 Min
Farine de riz
5 Min
Sésame finement moulu (160-200 g)
5 Min
Sésame finement moulu
5 Min
Légumes secs moulus (150-250 g)
5 Min
Poivre grossièrement moulu
5 Min
Graines de céréales moulues (100 g)
5 Min
Noix ou noix de pécan finement moulues
5 Min
Graines de céréales moulues (150-250 g)
5 Min
Noisettes, noix de cajou ou cacahuètes finement moulues (100 g)
5 Min
Farine de céréales ou de légumes secs
5 Min
Noisettes, noix de cajou ou cacahuètes finement moulues (150-200 g)
5 Min