Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3028 kJ / 717 kcal
- Białko
- 18.7 g
- Węglowodany
- 127.3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 1839 mg
Alternatywne przepisy
Pain coco aux fruits secs
2 godz. 55 min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2 Std. 20 Min
Focaccia aux olives
2 Std.
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Keftas grillées
45 Min
Pain à la ricotta
3 Std.
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Sambousseks à la viande
1 Std. 20 Min
Petits pains roulés au zaatar
4 Std. 30 Min
Fougasse aux olives
2h 50min