Pain tressé aux olives
TM6

Pain tressé aux olives

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive, pour huiler
  • 1250 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3028 kJ / 717 kcal
Białko
18.7 g
Węglowodany
127.3 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
7.7 g
Sód
1839 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy