Pain tressé aux olives

Pain tressé aux olives

4.7 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
3 portions

Składniki

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive pour huiler
  • 1250 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1839 mg
Białko 18.7 g
Kalorie 3028 kJ / 717 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 127.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...