Pain tressé aux olives

Pain tressé aux olives

4.7 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
3 portions

Składniki

  • de lait
    250 g
  • de levure boulangère fraîche
    6 g
  • de farine T00
    200 g
  • de farine T55
    300 g
  • de sel
    10 g
  • d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
    120 - 150 g
  • huile d'olive pour huiler
  • d'eau
    1250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 717 kcal / 3028 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 127.3 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1839 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...