Sopa de coliflor y pollo

Sopa de coliflor y pollo

4.1 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 4 ramitas de perejil
  • 2 piezas echalot cortado a la mitad
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de rama de apio cortado en trozos
  • 20 g de jengibre pelado y cortado en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 500 g de floretes de coliflor
  • 150 g de zanahoria cortado en rodajas de 0,5 cm
  • 600 g de agua
  • 1 cda caldo de verduras en pasta
  • 2 cdita cúrcuma en polvo
  • 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel cortado en trozos (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 550.7 mg
Białko 127.8 g
Kalorie 5317 kJ / 1270.8 kcal
Tłuszcz 55.4 g
Błonnik 20.4 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...