Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques

Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques

4.5 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portion

Składniki

Les œufs
  • œufs moyens (53-63 g) froids
    6
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
Les biscuits de Pâques
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • farine de blé et un peu pour le plan de travail
    100 gramme
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • de graines de cumin
    ½ c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
La sauce aux herbes
  • de persil frais (20 g env.), équeuté
    1 bouquet
  • ciboulette fraîche (10 g env.), ciselé
    1 bouquet
  • de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
    200 g
  • de lait
    30 g
  • de jus de citron fraîchement pressée
    20 g
  • de sirop d'agave
    10 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de caviar
    6 c. à café
  • de cresson frais
    6 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 177.8 kcal / 744 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 258.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...