Galettes roulées jambon-roquette

Galettes roulées jambon-roquette

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
16 pièces

Składniki

  • 330 g de farine de sarrasin
  • 1050 g d'eau
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 œuf
  • 20 g de beurre
  • 16 brins de ciboulette fraîche
  • 200 g d'huile d'olive
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à café de moutarde
  • 10 g de vinaigre
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 tranches de jambon blanc
  • 100 g de roquette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 144.1 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 734.9 kJ / 176 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...