Lamb sausage ragu
TM6 TM5 TM31

Lamb sausage ragu

3.3 (19 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp fenugreek seeds
  • 1 tbsp cumin seeds
  • 120 g onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 250 g mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)
  • 20 g olive oil
  • 50 g dry white wine
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sea salt
  • 500 g raw lamb sausages, casings removed and meat crumbled (see Tips)
  • cooked pasta of choice
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2048.2 kJ / 489.5 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
38.6 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
5 g
Sód
708.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy