
Urządzenia i Akcesoria
Lamb sausage ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fenugreek seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)250 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)500 g
-
cooked pasta of choice
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
489.5 kcal /
2048.2 kJ
Białko
24.1 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
38.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
708.6 mg