
Urządzenia i Akcesoria
Lamb sausage ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fenugreek seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)250 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)500 g
-
cooked pasta of choice
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2048.2 kJ /
489.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken pizzaiola
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Easy satay chicken
40 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Chunky bolognese
45 min
Baked chicken pizzaiola
55 min