Urządzenia i Akcesoria
Pearl rice meatballs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 pieces
Składniki
-
sushi rice200 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (5 cm) (see Variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushroom, soaked (see Tips)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut into halvescanned water chestnuts drained and cut into halves20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices5 - 10 g
-
spring onion/shallot cut into pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Tortellini soup
20 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min