Urządzenia i Akcesoria
Pearl rice meatballs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 pieces
Składniki
-
sushi rice200 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (5 cm) (see Variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushroom, soaked (see Tips)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut into halvescanned water chestnuts drained and cut into halves20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices5 - 10 g
-
spring onion/shallot cut into pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Asian-style fish fillets
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Radish cakes
1h 5min
Hot and sour soup
55min
Taro bread
4h 20min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Cauliflower "fried" rice
45min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min