Urządzenia i Akcesoria
Pearl rice meatballs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 pieces
Składniki
-
sushi rice200 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (5 cm) (see Variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushroom, soaked (see Tips)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut into halvescanned water chestnuts drained and cut into halves20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices5 - 10 g
-
spring onion/shallot cut into pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Hot and sour soup
55 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min