Wersje kompatybilne
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soy reduction
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp water
- 2 tbsp brown sugar
- ½ tsp hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)
Pork mince
- 500 g pork fillet, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 spring onions/shallots, white part only, cut into quarters (reserve green fronds)
- 20 g peanut oil or olive oil
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp water
Coconut rice and eggs
- 300 g white rice
- 400 g canned coconut milk
- 500 g water
- 20 g peanut oil or olive oil, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3247 kJ / 773 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1379.4 mg
Alternatywne przepisy
Pork san choy bau
25 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Thai-style fish cakes
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Crab linguine
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Nasi goreng
40 min