Urządzenia i Akcesoria
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Soy reduction
-
soy sauce60 g
-
water2 tbsp
-
brown sugar2 tbsp
-
hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)½ tsp
Pork mince
-
pork fillet cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots white part only, cut into quarters (reserve green fronds)4
-
peanut oil or olive oil20 g
-
canned water chestnuts drained230 g
-
sea salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water1 tbsp
Coconut rice and eggs
-
white rice300 g
-
canned coconut milk400 g
-
water500 g
-
peanut oil or olive oil, plus extra for greasing20 g
-
eggs4
-
fresh coriander leaves only, finely chopped for garnishing4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1379.4 mg
Białko
45 g
Kalorie
3247 kJ /
773 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork san choy bau
25 min
Hoisin pork bowl
45 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min