Wersje kompatybilne
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 62.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.9 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 2164.7 mg
Alternatywne przepisy
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chunky bolognese
50min
Sausage and butter bean winter stew
25min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Mexican cottage pie
1h 30min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Aussie potato salad
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min