Urządzenia i Akcesoria
Asparagus risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2715.2 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
40 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Risotto verde
45 min
Classic mushroom risotto
30 min