Urządzenia i Akcesoria
Asparagus risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2715.2 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Cauliflower gratin
1 godz.
Minestrone
40 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Classic mushroom risotto
30 min
Milanese risotto
25 min